И оваа година ќе се погрижиме да ги воведете или задржите здравите навики и здравиот животен стил во вашето секојдневие.

Покрај врвните изложувачи, чии производи и услуги ќе имате прилика да ги погледнете и искусите за време на трите дена од настанот, подготвивме и квалитетна програма над 30 активности, работилници и презентации. Придружете ни се!

САБОТА – 24.09.2016 НЕДЕЛА – 25.09.2016
11:00 – 11:20 Morning Yoga – Јога за убав ден

–        Јога Центар Тафталиџе

11:00 – 11:20 Јога за хармонична бременост

–        Јога Центар Тафталиџе

11:30 – 11:50 Cooking Academy – Храната: Лек на 21ви век

–        ЦД Диет Клуб – Цвета Динева

11:30 – 11:50 ЈАС + ВОДАТА

–        Бентен Пан

12:00 – 12:20 URBHANIZE

–        PLAY FIT MOVE

12:00 – 12:20 Cooking Academy: Smoothie Edition

–        Кино Карпош + Јана Младенова

12:30 – 12:50 SLACKLINING FOR EVERYONE!

–         Sport Inn

12:30 – 12:50 REVIVE YOURSELF

–         ТСК Бранимир и Бранкица

13:00 – 13:20 Total Body Workout by Boot Camp Bubalo

–        Елена Бубало

13:00 – 13:20 The power of Spinning®

–         Sport Inn

13:30 – 13:50 Природна нега и благотворна помош со моќта на алгојскиот планински бор

–        Allga San

13:30 – 13:50 CIRCUIT TRAINING

–        PLAY FIT MOVE

14:00 – 14:20 Филтрирај, хидрирај и заштеди со Брита

–        Canmak – Brita

14:00 – 14:20 Природна нега и благотворна помош со моќта на алгојскиот планински бор

–        Allga San

14:30 – 14:50 МЕДИКУС ХЕЛП – Пријател на животот

–        Medicus Help

14:30 – 14:50 Виталност, Хармонија, Енергија

–        Здравје +

15:00 – 15:20 Мануелно – терапевтските техники како терапија, превенција и рехабилитација

–        Студио Алтернатива

15:00 – 15:20 “Фит Фамилии”

–        Специјална Олимпијада Македонија

15:30 – 15:50 ДИШЕТЕ ЛИ ДОВОЛНО КИСЛОРОД?

–        Специјализиран Хипербаричен Центар

15:30 – 15:50 Ајде да трчаме заедно

–        NRC – NIKE + RUN CLUB

16:00 – 16:20 Кристален камен – Мирисајте чисто и здраво

–        Дурис

16:00 – 16:20 Интолеранција на храна

–        Adria Lab

16:30 – 16:50 Kangoo: Having fun getting fit

–        Kangoo Club Macedonia

16:30 – 16:50 Балет за возрасни

–        Балетско студио Балерина

17:00 – 17:20 PROBalans – Затоа што немате време да бидете болни

–        Pharma S

17:00 – 17:20 Традиционална кинеска масажа

–        GUA SHA

17:30 – 17:50 Совршена силуета

–        Silhouette

17:30 – 17:50 “Инстинктивна самоодбрана”

–        Академија за боречки вештини “ЗА НЕД ДО” – Битола

18:00 – 18:20 Ultimate Fit

–        Ultimate Fit Alebras

18:00 – 18:20 Kangoo: Having fun getting fit

–        Kangoo Club Macedonia

18:30 – 18:50 AcroBalance

–        Pole People Skopje

18:30 – 18:50 Природата има решение!

–        Грин БСН

 

Повеќе за сите кои ќе настапат, погледнете ОВДЕ.
14233519_1550421838318978_1131440838_o