Отварање на Fashion & Lifestyle Expo
Дел од атмосферата на спектакуларното отварање на Fashion & Lifestyle Expo.
Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
Отворање 18.03.2016

Саботна вечер
Погледнете како си поминавме на незаборавната забава втората вечер на Fashion & Lifestyle Expo
Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
Сабота, 19.03.2016

Дневните активности на Fashion & Lifestyle Expo
Уживавме и се дружевме преку целиот ден на Fashion & Lifestyle Expo!
Амброзиската атмосферата беше производ на уникатните работилници со прекрасни луѓе.
Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
Дневна атмосфера и активности на Fashion & Lifestyle Expo

Како изгледаше Fashion & Lifestyle Expo
Се што можеше да се види на Fashion & Lifestyle Expo во овој албум.
Внимателно одбрани изложувачи на исклучително место за исклучителни посетители!
Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
Што сѐ можеше да се види на FLE

Или, погледнете ги албумите на Facebook.