18.03.2016, Петок

ОТВОРАЊЕ

20:00 – Filip Stevanovski Trio
21:00 – Live Show
22:00 – DJ Boogieman

 

19.03.2016, Сабота

20:00 – Тиквеш – Wine Tasting Event / Дегустација на вино
21:00 – Wolford – Lingerie Fashion Show Extravaganza / Ексклузивна модна ревија на долна облека
22:00 – DJ Goce SAF

 

* Влезот од 12 до 20 часот е бесплатен, а по 20 часот ќе чини 100 мкд.