На Fashion & Lifestyle Expo 2016 врвниот дизајн, модата, технологијата и добриот вкус се спојуваат на едно место!

На овој настан ќе имате можност од близу да ги погледнете последните модни трендови и новитетите во областа на технологијата, електрониката, автомобилизмот, внатрешното уредување, пропратени со одлична музичка и шоу програма. Ќе наздравиме со ексклузивни пијалоци во име на животниот стил кој секојдневно го градиме  и истиот ќе го засладиме со вкусот на пралини од високо квалитетно чоколадо.

Ви ги претставуваме внимателно одбраните изложувачи, со чии најнови производи и услуги ќе имате можност да се запознаете за време на настанот.

Спонзори на Fashion & Lifestyle Expo 2016 се:

heineken-logotikves-logo

Изложувачи:

Jaguar Lend-Rover Porsche

ambient-logobolin-logo design-fantasy-logoduna logo-01 duna-simple fashion&friends-logo gorenje-logoikona-logo kamnik-logo

kras-logo LGA-logo magnetik-group-logo

makedosnki-rubin-deko-logo monozero-logo my-time-logo

oxette-logo quick-step-logo smart-living-logo

think-logo wolford-logo