Fashion & Lifestyle Expo е настан каков што до сега немало на нашите простори. Наменет да промовира производи и услуги кои нудат повеќе од функционалност, Fashion & Lifestyle Expo е место каде се презентираат брендовите кои предизвикуваат се што е вообичаено. Ако сметате дека има повеќе во животот од исполнување на секојдневието со обични нешта и барате повеќе од тоа, ова е настанот за Вас. Пријавите за изложување се отворени! Симнете ја Вашата пријава овде или контактирајте не на momentum.inc@momentum.mk.

F&L-1

F&L-2