L&F logo-01

| Значајно повисока лојалност, инволвирана и активна база на следбеници/клиенти

| Континуитет на побарувачката

| Полесно лансирање на нови производи заради инхерентната поддршка и доверба кон брендот

| Испорачајте автентичност – базирајте го брендoт на дефинирано наследство, способност и добро утврден сет на вредности

| Демонстрирајте авторитет во вашиот простор – искористете ја оваа можност да го социјализирате вашиот бренд и да предизвикате значајни врски, и да ја искористите емотивната врска со вашата публика и да поттикнете подлабоки (и попрофитабилни) врски.

Поставување, и уште поважно, развој на lifestyle бренд подразбира посветеност, финансиска поддршка и визија. Ќе биде ли Вашиот следниот голем lifestyle бренд?

Пријавите за изложување се отворени. >>> Симнете ја пријавата за учество <<<

Правила и услови.