HFW-expo-logo

Health, Fitness & Wellness Expo користи анимирани изложбени простори кои го  привлекуваат вниманието на присутните. Секој изложбен простор е опремен со една маса и 4 столици, и пространост од 9 – 18м2 за  слободно и креативно уредување на изложувачот со впечатливи и  карактеристични елементи кои ќе го привлечат вниманието на  посетителите. Изложбениот простор на HFWE е атрактивна и  функционална алатка за блиска интеракција и едукација на целната  публика, побуда на интерес за производите и услугите и  запознавање и промовирање на целната идеја на изложувачот.

Поднесете апликација за да се придружите на забавата!

Симни ја ПРИЈАВАTA за учество.

Правила и услови.