PrintМоментум Инк. е специјализирана агенција за организација на настани, која развива и имплементира сопствени концепти и идејни решенија.
– Health, Fitness & Wellness Expo – 25-27.09.2015 – Еден од поголемите проекти на Моментум Инк. е HFW Expo, саем за здравје, фитнес и велнес, кој ќе се одржи на 25 – 27 Септември 2015 во Хотел Александар Палас во Скопје, Македонија. Momentum Inc. Skopje, Macedonia Marketing Agency; Experiential Marketing and EventsEvents