Активни огласи:

Events Assistant 

Great people attract great people.

– David Niu, TINYpulse founder & CEO

Ако сте како нас, и наоѓате неспоредлива сатисфакција во конечната реализација на еден настан – магијата на спојување на сите елементи кои создаваат едно уникатно – неповторливо искуство, Вашата апликација е секогаш добредојдена.

 

Доколку сметате дека:
  • Добро функционирате во динамична средина;
  • Знаете да се справите со непланирани ситуации и сте ориентирани кон резултати;
  • Дека сте конструктивни, позитивни и имате can-do attitude;
  • Заинтересирани сте за Event Management;
  • Имате познавања од маркетинг стратегија и комуникација;
  • Знаете да комуницирате со клиенти…
Испратете ја Вашата биографија на momentum.inc@momentum.mk и очекувајте да Ве исконтактира некој од нашите преставници.
*****
Минати огласи: