Отварање на HFW Expo
Дел од атмосферата на отварањето на HFW Expo. Убави луѓе, убава атмосфера. Дојде и Милан Strongman. 🙂
официјална фотографија: www.differentphotography.mk (освен оние на кои е назначено поинаку)         Отварање HFW Expo 2015

Активности HFW Expo 2015
The fun stuff we did на HFW Expo 2015. Околу 30 активности на два интерактивни подиуми. Атмосфера: Врв 🙂 Ни се придруживте ли?
Ако не, ве чекаме следната година! 😉
официјална фотографија: www.differentphotography.mkАктивности на HFW Expo 2015

Како изгледаше HFW Expo 2015
Се што можеше да се види на HFW Expo 2015 во овој албум. Четриесет изложувачи, 1001 совет за поздрав животен стил.
Официјална фотографија: www.differentphotography.mk (освен оние на кои е назначено поинаку)Како изгледаше HFW Expo 2015

Или, погледнете ги албумите на Facebook.